Oilily-fans opgelet: sample sale zomer 2014!

Het Nederlandse label Oilily bestaat alweer 50 jaar. Een mijlpaal voor dit merk dat door iedereen geassocieerd wordt met rijkheid aan kleuren en extravagantie.

Sample sale

Het heeft overigens een lange tijd geduurd voordat de kleding van Oilily echt populair werd. De gewaagde combinatie van rood met roze en oranje en de fantasievolle ontwerpen van Oilily is men pas in de jaren 80 gaan waarderen.

Oilily sample sale

Dit kwam mede door het uitgeven van een eigen magazine en het feit dat beroemdheden uit het buitenland het merk gingen dragen. Naast vele hoogtepunten heeft het bedrijf ook dieptepunten gekend. Inmiddels is Oilily echter weer helemaal terug!

sample sale oilily

Niet alleen terug in de handen van de familie die het destijds heeft opgericht, maar ook terug in de markt. Oilily heeft gewerkt aan een nieuw imago met een meer bohémien-achtig en volwassen uitstraling. Momenteel heeft Oilily een eigen kinder-, dames-, parfum- en accessoirelijn.

sale oilily

Vanaf deze week kan je profiteren van de sample sale zomercollectie 2014 met 40% korting. Kijk snel in de webshop van Oilily of er nog wat voor je bij zit!

Foto’s via Oilily.