PSikhouvanjou komt met eigen collectie!

PSikhouvanjou, de webwinkel met ‘gifts and treasures for kids & adults’, brengt sinds kort producten onder eigen merknaam op de markt. In samenwerking met bekende illustratoren zoals Helen Dardik, Ingela en Sketch Inc zijn dessins en prints ontworpen die binnen de kleurrijke wereld van kinderen passen, hun fantasie stimuleren en ze blij maken.

Borden psikhouvanjou

PSikhouvanjou ontwikkelt vanuit deze passie een collectie woonaccessoires, melamine bordjes, creatieve artikelen, posters, opbergdozen, stempels, nestingdolls en een supersized kleurboek.

Posters psikhouvanjou

Helen Dardik heeft de hieronder afgebeelde ABC poster speciaal voor PSikhouvanjou ontworpen. Het is niet zomaar een ABC maar een ABC conform de leerwijze van de letters in groep 3.

abc poster psikhouvanjou

De getoonde letters komen overeen met de manier zoals de klanken op school worden aangeleerd. Bijvoorbeeld de A (ah) is van Appel en niet van aardbei, de U is van Uk en niet van Uil. De is e is van Eskimo en niet van Ei.

PSikhouvanjou posters

Ook Jessica Nielsen en Ashley Goldberg hebben posters voor Psikhouvanjou ontworpen. Ze zijn offset gedrukt in prachtige kleuren.

Posters van PSikhouvanjou

Met een eenvoudige lijst van IKEA of van de HEMA hangt je poster als eyecatcher aan de muur! Je kan de poster natuurlijk ook met masking tape aan de muur plakken.

Foto’s via PSikhouvanjou.