Vanaf deze week wintersale bij De Kleine Zebra!

De Kleine Zebra, een hippe webwinkel voor moeders & kids! Je vindt er hippe kinderspullen voor je zoon, dochter of jezelf van vele topmerken uit binnen- en buitenland.

Van retro tot design, van stoer tot kitsch, De Kleine Zebra is er voor moeders en kids die nét even iets anders zoeken! Een greep uit het omvangrijke aantal merken dat ze verkopen: Anne-Claire Petit, Froy & Dind, Ferm Living, Colorique, Cottonbaby, Rice, Taftan, Dynamic Comfort, Esthex, GreenGate, Kidorable en Sebra.

De Kleine Zebra is opgericht door de drie Antwerpse zussen Ann, Ilse en Karin. Alles wat leuk en origineel is kopen de zussen in, ze proberen net wat anders aan te bieden dan je in andere webwinkels ziet. Het resultaat daarvan is een prachtige en zeer uitgebreide collectie.

Vanaf deze week kan je bij De Kleine Zebra profiteren van veel winterkoopjes. Veel kortingen scoren op leuke woonaccessoires en hebbedingetjes voor kids! En er is meer… tot 31 januari ruimen ze ook heel wat basics op.

Ondergoed, boxers, rompertjes, zwem- en slaapkleding voor jongens, meisjes en baby’s is nu flink afgeprijsd. Bekijk de categorie sale op de website van De Kleine Zebra en kijk of er iets voor je bij zit!

Foto’s via De Kleine Zebra.