Wild kinderkleding winter 2014 bij Zazou!

Wild heeft ervoor gekozen om bij de wintercollectie 2014 een aantal verrassende prints tegenover elkaar te zetten. De stoere berenprints, wolvenprints en de gevaarlijk uitziende kraai met volle maan op de achtergrond laten er geen gras over groeien!

WIld kleding

Voor de jongens zijn de prints heftig en daar valt niet mee te spotten. Check zelf die enorme kever maar eens! Fijn ook dat ze dit seizoen bij Zazou. de warme sweaters van Wild kinderkleding in de collectie hebben met een mooie opstaande kraag en zachte fleece afwerking aan de binnenkant.

jongenskleding Wild

Voor de meisjes zijn er bij Wild juist hele lieve prints in deze wintercollectie. Hondjes en katten slaan altijd aan natuurlijk, maar het konijn is wat Zazou betreft echt de eyecatcher van 2014. In een aantal items uit de wintercollectie van Wild is Lurex verwerkt. Deze stof voelt gewoon zacht aan en draagt heerlijk. Daarnaast heeft hij een prachtige luxe uitstraling. Mooi voor de koudere dagen die eraan komen.

meisjeskleding Wild

Als laatste kunnen we nog melden dat er in de wintercollectie een nieuw model bij is gekomen waar ze bij Zazou. heel blij mee zijn: de ‘overslag’ jurk. Het is geen echte overslagjurk, maar hij oogt wel zo. Door de doorlopende bies geeft deze jurk het gevoel van een overslag jurk, zonder dat hij los kan komen te hangen. Heel handig dus!

Foto’s via Zazou.