BAMBAM maakt spelenderwijs leren mooi!

Een kraamvisite, eerste verjaardag of misschien wel een babyshower. Het is niet altijd even makkelijk een leuk en passend cadeautje te vinden voor een baby, dreumes of peuter. Gelukkig kunnen we al ruim 22 jaar vertrouwen op het baby- en kindermerk BAMBAM.

bambam kraamkado

Het Nederlandse merk BAMBAM bestaat 22 jaar en blinkt uit op het gebied van babycadeaus met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze brengen al meer dan twee decennia een tijdloze collectie op de markt. Maar ondanks dat tijdloos een belangrijke rol speelt bij BAMBAM, gaat het merk ook met de laatste trends mee.

badjasje bambam

Nieuw in het assortiment zijn de stapelkubus en het telraam. Deze nieuwe producten richten zich op de ontwikkeling van het kindje, leerzaam speelgoed dus! De nieuwe producten spelen in op de houttrend, maar dan wel gecombineerd met het zo voor BAMBAM kenmerkende wit met zilver.

nieuw bij bambam

Een fijne bijkomstigheid van deze producten is dus dat ze ook leuk zijn als er niet mee gespeeld wordt. De stapelkubussen staan opgestapeld erg decoratief in menig kinderkamer! BAMBAM artikelen zijn verkrijgbaar bij deze webshops.

Foto’s via BAMBAM.