Klein & Fijn introduceert nieuw behangmerk: Lavmi

Het nieuwste en misschien wel leukste behang voor de kinderkamer is sinds kort verkrijgbaar bij Klein & Fijn. Het gaat om het nieuwe Tsjechische merk Lavmi. De ontwerpster van dit merk bedenkt fantasievolle illustraties met een retro tintje.

lavmi auto behang

Van snelle auto’s tot stoere beertjes en van zacht roze apen tot lieve schaapjes. Combineer het kleurrijke kinderbehang met een bijpassende hanglamp en je hebt een originele kinderkamer die tot de verbeelding spreekt! De sfeervolle lampen en het gave behang van Lavmi zijn online verkrijgbaar bij Klein & Fijn.

Lavmi schaap behang

Met strakke ontwerpen in vrolijke kleuren prikkelt de collectie van Lavmi de fantasie van kinderen. Het frisse retrobehang en de sfeervolle lampen toveren iedere ruimte eenvoudig om in een mooie kinderkamer, hippe speelruimte of originele babykamer. De leuke dierenprints en stoere voertuigen zijn gaaf voor zowel jongens als meisjes.

lamvi behang collectie

Kies voor een motief van de bruine beertjes met retro motief, ga voor behang met vliegtuigjes in sprekende kleuren voor een toekomstige piloot of laat je kind schaapjes tellen voordat hij/zij in slaapt valt met een sfeervolle hanglamp vol gekleurde schaapjes.

Lavmi behang

Het kwalitatief zeer goede kinderbehang van Lavmi is gemaakt van non-woven materiaal met kindervriendelijke wateroplosbaar inkt. Met een bijpassende hanglamp van Lavmi en ook verkrijgbaar bij Klein & Fijn, maak je de kinderkamer helemaal af!

Foto’s via Klein & Fijn.