Maak eens een cruise met je kinderen!

Heb je nog geen vakantieplannen voor gemaakt voor in 2015? Overweeg dan eens om een cruise met je kinderen te maken. Een spectaculaire ervaring die zijn weerga niet kent!

stip reizen 3

Hoe bijzonder is het om met je kinderen op een cruiseschip te zitten en te genieten van een prachtige omgeving. Een cruise reserveren kun je het best zo vroeg mogelijk doen, dan betaal je niet de hoogste prijs. Een last minute is natuurlijk ook mogelijk, maar dan heb je misschien niet altijd de beste kamer of hut.

stip reizen 2

Op veel cruiseschepen kunnen de kinderen gratis mee op vakantie. Dit verschilt wel per cruisespecialist. Uiteraard is het bij het boeken van een cruiseschip wel handig om zoveel mogelijk rekening te houden met de kindvriendelijkheid van het cruiseschip.

stip reizen 1

Je kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens een cruisevakantie. Oasis of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld, heeft talloze faciliteiten voor kinderen aan boord. Je kunt dan denken aan een zwembad, een rots klimwand en een speelhal met diverse leuke spellen.

Welke cruisebestemming je ook kiest, de ervaring van het cruisen en de leuke excursies die er worden georganiseerd maken het tot een onvergetelijke vakantie!

Foto’s via Stip Reizen.