Muurstickers met eigen naam bij Klein&Fijn!

Muurstickers zijn in allerlei varianten verkrijgbaar en maken van een saaie ruimte in een handomdraai een schattige, stoere of originele kinderkamer! Speciaal voor iedereen die echt iets bijzonders aan de muur wil, introduceert webwinkel Klein & Fijn naamstickers in combinatie met vrolijke afbeeldingen.

esmee

Muurstickers zijn ideaal om de kinderkamer een nieuwe look te geven, zonder zelf met verf en kwasten aan de slag te hoeven gaan. Klein & Fijn heeft daarvoor een groot assortiment muurstickers, inclusief naamstickers, in huis. Plak de naam van je pasgeboren kindje boven het bedje of de commode of tover de babykamer om tot een echte stoere peuter- of kleuterkamer met de naam van je kind op de muur, kast of deur.

maxim muursticker

Je kan zelf de kleur kiezen van de naamsticker en hij kan worden uitgebreid met diverse leuke dierenstickers voor op de muur. Voor kleine stoere jongens zijn de naamstickers met wolkjes en vliegtuigjes ook erg populair. En hippe meiden kiezen voor een complete jungle boom, met roze giraf, leeuw en een boom vol dieren. Met deze muurstickers van Klein & Fijn zijn de mogelijkheden eindeloos!

sophie

Je kunt perfect inspelen op de kleuren die je gebruikt in de rest van de babykamer of kinderkamer. Voor een nog speelser effect kun je een weggevlogen vogeltje of vliegtuig ergens anders in de kamer terug laten komen. Dat vindt elk kind geweldig!

Foto’s via Klein & Fijn.