Nieuw van KEK Amsterdam: levensechte vlinders!

Goed nieuws voor alle fans van KEK Amsterdam: ze hebben een compleet nieuwe collectie interieurstickers ontworpen! In samenwerking met het Deense fotografen duo Hagedornhagen ontwierp dit Nederlandse familiebedrijf een serie muurstickers met levensechte vlinders.

vlinders Kek Amsterdam

De foto’s zijn zo bewerkt, dat het lijkt alsof de vleugels zijn ingekleurd met kleurpotlood. Een unieke binnenkomer in de hal, verrassend in de woonkamer of rustgevend boven het bed in de slaapkamer.

Stickers Kek Amsterdam vlinders

Het Deense bedrijf Hagedornhagen staat bekend om zijn waanzinnige beelden van vlinders. Deze kleine gevleugelde beestjes zullen je interieur direct opvrolijken. Het team van KEK Amsterdam viel als een blok voor de art prints van Hagedornhagen: eigenzinnige bewerkingen van levensechte beelden van kleurrijke vlinders.

Beesten Kek AMsterdam

Onder de indruk van de stijl van de fotografen kwam er een unieke samenwerking tot stand. Het resultaat: een serie interieurstickers die perfect aansluit bij de collecties Birds met allerlei vogels en Home Trees muurstickers van fotografische boomstammen.

Kek Amsterdam

Net als de andere collecties van KEK Amsterdam, zijn de stickers gemaakt van hoogwaardige matte vinylfolie, bestand tegen water en gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Bovendien zijn ze niet alleen geschikt voor op de muur, maar ook voor bijvoorbeeld deuren en kasten. Zolang de ondergrond maar vlak en strak is, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je bestelt de stickers van KEK Amsterdam bij deze webshops.

Foto’s via KEK Amsterdam.