Stunning september korting bij De Kleine Zebra!

Denk je aan september dan denk je niet alleen aan ‘weer naar school’ maar ook aan ‘hallo nieuwe spullen en mooie herfstcollecties’! Ook bij webshop De Kleine Zebra zijn ze weer helemaal geïnspireerd door de maand september. Ze rennen van de ene vakbeurs naar de andere en zijn helemaal in de ban van nieuwe trends en prachtige must-haves.

claessens

Ze zijn gek op deze ‘stunning’ maand en brengen een ode aan de maand september met een cadeautje voor jou. Indien je voor een minimum bedrag van € 60,– euro shopt bij deze webshop krijg je een ‘stunning september’-korting van € 10 euro! Kijk voor de kortingscode op onze actiepagina.

claesen's

Zo shop je bij De Kleine Zebra bijvoorbeeld met 10 euro korting een mooi item uit de Ready tot Relax collectie van Claesen’s JR. Deze collectie zit zo lekker bij de kids dat ze de items nooit meer uit willen trekken! Claasen’s zou zichzelf tekort doen als ze niet een knipoog zou maken naar de meest hippe dierenprints van het moment.

ready to relax

Voor de najaarscollectie pakt Claesen’s uit met allerlei motiefjes geïnspireerd op een prachtige herfstdag en een lange boswandeling. In de herfst van 2015 kan je volop ravotten in het bos en dieren spotten, want het leuke Nederlandse merk zet sierlijke zwanen, een stoer roodborstje en forse herten in het najaarszonnetje! De prints zijn te bewonderen op ondergoed en pyjama’s in zacht katoen voor boys en girls. Absolute fashion must-haves om lekker te relaxen!

Foto’s via De Kleine Zebra.