TOPitm, het kledinglabel voor stoere boys & girls!

TOPitm is een nieuw en eigenzinnig kinderkledinglabel dat laat zien dat een basic look ook fashionable kan zijn! De belangrijkste missie van het merk is de overproductie in de kledingbranche te beperken. Het merk is verkrijgbaar bij deze webwinkels.

topitm boys

Met in het achterhoofd dat kinderen zelf heel goed weten wat ze willen dragen wordt de doelgroep nauw betrokken bij het bepalen van de nieuwe collecties. Want wie weet nou beter wat kinderen willen dragen dan de kinderen zelf?

topitm girls

Op social media kunnen kinderen samen met hun ouders stemmen welke ontwerpen wel, en welke niet worden uitgevoerd. Het resultaat van dit proces is een collectie kinderkleding met niet te veel poespas, maar desondanks zeker niet saai.

topitmboys

De heerlijke comfortabele basics worden geproduceerd worden in Portugal, wat staat voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en draagcomfort. De pasvorm van TOPitm is aansluitend en redelijk smal.

topitm2016

De jongenscollectie van TOPitm bestaat uit sweatpants, shirts en sweaters en voor de meisjes zitten er ook tuniekjes, leggings en rokjes bij. Het kleurgebruik bestaat doorgaans uit zachte tinten en de collectie laat zich omschrijven als sportief en casual. De kleding van dit merk is beschikbaar van maat 98-104 t/m 146-152 bij deze webwinkels.

Foto’s via TOPitms.