Unieke inruilservice van Bambooz: de growupclub!

Groeien je kinderen ook als bamboe? Dan is de grow up club van Bambooz echt iets voor jou! Want als je kinderen uit de kleding van Bambooz groeien, kun je deze voortaan gegarandeerd weer bij Bambooz inruilen. Je krijgt dan 30% van de aankoopwaarde in waardebonnen retour. En daarvoor kun je dus weer lekker shoppen!

kidscase girls

Bij Bambooz vinden ze het belangrijk dat producten niet verloren gaan wanneer de kids er simpelweg uit zijn gegroeid. Daarnaast vinden ze dat hippe kinderkleding voor iedereen beschikbaar moet zijn. Als je tevreden bent, zijn ze ervan overtuigd dat je terugkeert bij Bambooz. Daardoor nemen ze genoegen met minder marge.

kidscase boys

Bij elke nieuwe bestelling krijg je een growup club retourtas opgestuurd. Deze kun je gebruiken om je aankoop over een tijdje weer terug te sturen. Dat is pas verantwoord omgaan met kinderkleding! De geretourneerde kleding krijgt een tweede leven via de speciale shop van Bambooz of ze schenken het aan het goede doel. Een mooi initiatief van Bambooz, ga snel naar hun website en join de growupclub!

katvig

Eerlijk is eerlijk, om altijd korting van 30% te geven hebben ze een vaste schare fans nodig. Aarzel daarom ook niet om mensen te vertellen over dit unieke concept!

4funkyflavours

Bij Bambooz vind je leuke kinderkledinmerken zoals Name it, Imps&Elfs, 4Funcky Flavours, Katvig en Kidscase.

Foto’s via Bambooz.