Zomercollectie 2015 van het Deense Molo!

Het Deense kinderkledingmerk Molo startte in de zomer van 2003 met hun eerste collectie. Vanaf dat moment weten ze altijd weer te verrassen met hun unieke en onvoorspelbare collecties.

molo girls

Webwinkel Olliewood heeft de zomercollectie 2015 in huis. Ook bij de nieuwe zomercollectie vallen de gekke en stoere graphics op, evenals de intense kleurcombinaties.

molo kids

Ook zijn humor en plezier duidelijk terug te zien in de ontwerpen. Met de duurzame, comfortabele en kleurrijke collecties van Molo kan een kind lekker bewegen en uiting geven aan zijn creativiteit.

Molo kinderkleding

De kledingcollectie van Molo Kids staat voor vrijheid, zelfvertrouwen, expressie en vooruitgang. Molo gebruikt kleurrijke en fantasievolle all-overprints met contrasterende kleuren in combinatie met funky details.

Molo zwemkleding

Molo heeft ook zwemkleding in de collectie. De zwemkleding is voorzien van UPF40+ zon protectie zodat jouw zoon of dochter de lange zomerdagen goed beschermd in het water kan spelen.

Molo girls

Neem een kijkje op de website van Olliewood en laat je verrassen door de gewaagde prints en kleurencombinaties van dit vrolijke merk uit Denemarken!

Foto’s via Olliewood.