Kek assortiment in de webshop van Kekkekids!

Kekkekids is een overzichtelijke webshop waar je merkkleding en merkschoenen voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen vindt. Een greep uit het merkaanbod van deze kekke webshop: Name-It, Scotch Shrunk, Scotch R’belle, Bengh, Bomba, Bor*Z, Claesens, Kiezeltje, Muy Malo, Moscow, Retour en Replay.

baker-bridge-girls

Naast kindermerkkleding wordt het assortiment steeds meer uitgebreid met o.a. zwemkleding en schoenen (van de merken Converse, HIP, Mim-Pi, EMU, Pinocchio en Palladium). Kekkekids heeft regelmatig leuke acties en flinke kortingen, waar je als eerste van op de hoogte bent als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief.

baker-bridge-2016-winter

Ook het merk Baker Bridge vind je bij Kekkekids. De keywords die bij dit merk horen zijn: classy casual, up to date, met liefde voor details. Er zit altijd een navy in de collectie waardoor er gemakkelijk te combineren is. De collectie is overzichtelijk, zonder poeha, maar stuk voor stuk mooie, verzorgde items.

baker-bridge

Het merk kenmerkt zich door de mooie details en de uitstekende afwerking van de kleding. De slogan van het merk is niet voor niets ‘The Details Make it Rich’. Ontdek wat Kekkekids van dit mooie merk in de collectie heeft opgenomen!

Foto’s via Baker Bridge.