Bobbi ravioli kleding: fris & energiek!

Fris, energiek en zin in het leven: dat zijn de kenmerken van bobbi ravioli. Dit jonge kinderkledingmerk richt zich op hippe meisjes en jongens van 2 tot en met 10 jaar. Webshop Kinderkledingtekoop heeft het label in hun assortiment opgenomen.

bobbi ravioli 2016

Bobbi ravioli combineert tijdloze modellen met een perfecte pasvorm. Wat het merk verder bijzonder maakt zijn de frisse kleuren met verrassende details. De stijl is te typeren als ‘less is more’.

bobbi ravioli

Het Nederlandse label staat bekend om de hippe jurkjes met drukknoop waarmee je de look in een handomdraai kunt verwisselen. Met de verschillende applicaties kun je naar hartenlust combineren. De bloemen en strikken zijn vanaf de nieuwe zomercollectie 2016 los verkrijgbaar in felle, frisse kleuren.

sokken legging bobbi ravioli

Bobbi ravioli wil alleen de beste kwaliteit bieden. Alle kinderkleding is vervaardigd met respect voor mens en milieu. De jurkjes en shirts worden in Portugal gemaakt van biologisch katoen waarin elastaan zit. De stof is afgewerkt met een carbonic finishlaag, hierdoor voelt de stof super comfortabel en heerlijk zacht aan.

sokken en legging bobbi ravioli

In de kleding van bobbi ravioli voelen kinderen zich lekker en zelfverzekerd. Hierdoor kunnen ze het beste uit hun leven halen! Ontdek dit mooie merk in de webshop van Kinderkledingtekoop!

Foto’s via bobbi ravioli.