De Play&Go opbergzak maakt opruimen leuk!

Het Belgische merk Play & Go, verkrijgbaar bij deze webwinkels, staat bekend om hun creatieve, kleurrijke, slimme en inspirerende producten. Met hun opbergzak en speelmat in een zorgt Play&Go er op een leuke manier voor dat rommel verleden tijd is. Bovendien worden kinderen gestimuleerd om zelf hun speelgoed op te ruimen. De kids blij, maar jij ook blij!

Play and go opruimzak

Want welke ouder herkent het niet: rondzwervend speelgoed door het hele huis, een doorn in het oog. Play&Go heeft daar met dit speelkleed een hele effectieve en tegelijk ook leuke oplossing voor gevonden.

play and go spelen

Je legt het kleed op de grond en creëert op die manier een fijne speelplek voor je kind. Is hij of zij uitgespeeld, dan al het speelgoed op het kleed, trekt de touwtjes samen en al het speelgoed is in één keer opgeborgen!

play&go zak woonkamer

Je kunt het multifunctionele item vervolgens uit het zicht opbergen of geef hem gewoon een plekje in de kamer. Door de vrolijke kleuren zal de woon- of kinderkamer een speels accent. Trouwens, de opbergzak doet het ook goed als alternatief voor de wasmand!

waszak play&go

Kortom, met Play&Go schep je in een handomdraai orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand of voor op vakantie, in de tuin of bezoekjes bij oma en opa. De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm en is gemaakt uit stevig, duurzaam katoen.

Je koopt de handige opbergzak bij deze webwinkels!

Via Play&Go.