Vingino zomercollectie 2016 bij Kixx-Online!

Vingino is een bekend kinderkledingmerk van Nederlandse bodem. De collecties zijn enorm populair onder de jeugd van klein tot groot en zit al jaren in het assortiment van Kixx-Online.

spijkerbroek vingino

Vingino is bekend geworden door het grote aanbod spijkerbroeken en jeggings in diverse wassingen (used-look, destroyed-spots) en modellen (baggy-fit, slim-fit, regular, skinny-fit). Voor iedereen is er wel een geschikte spijkerbroek te vinden!

vingino bij kixx online

De collectie van Vingino is niet alleen erg trendy, maar ook heel draagbaar en comfortabel. Vooral de spijkerbroeken kunnen tegen een stootje en zijn ook heel geschikt voor de spelende kleuter en de wat grotere wildebras. Een reden waarom Kixx-Online de collectie graag in het assortiment heeft.

kixx online vingino

Vingino heeft een enorm uitgebreide en veelzijdige collectie kinderkleding, accessoires en ondergoed. Shirts, broeken, jurken, truien, jassen, ondergoed, nachtgoed, sportkleding, schoenen en (school)tassen. Je kunt het filterblok van Kixx-Online gebruiken om snel door de collectie te filteren en het juiste kledingstuk te vinden.

zomer vingino 2016

Kijk ook eens op de outlet pagina van Kixx-Online. Daar vind je een groot aanbod afgeprijsde Vingino artikelen met korting tot 70%!

meisjes vingino kixx online

Inmiddels is de zomercollectie 2016 van Vingino te bestellen bij Kixx-Online. Laat je verrassen door het vrolijke aanbod van dit stoere Nederlandse merk!

Foto’s via Vingino.