Z8: stoere en trendy baby- en kinderkleding!

Het Nederlandse merk Z8 is niet meer weg te denken uit de collectie van veel webshops. Wie wil er nou niet zo’n leuke en betaalbaar merk aan hun collectie toevoegen?

z8 1

In 2004 is Z8 kleinschalig gestart met de verkoop van kwalitatieve basic baby shirtjes in vijf verschillende kleuren. Het concept van Z8 baby sloeg goed aan en de collectie babykleding werd ieder half jaar verder uitgebreid.

z8 2

In 2006 zette Z8 baby de eerste complete collectie babykleding op de markt. In Nederland en België werd Z8 volop verkocht en er kwam steeds meer behoefte aan Z8 in grotere maten. In januari 2008 werd daarom voor het eerst de nieuwe Z8 kinderkleding collectie gelanceerd.

z8 3

Ook dit was weer een groot succes. Inmiddels is Z8 uitgebreid tot een volwaardig kinderkledingmerk met twee collecties per jaar en meer dan 200 verkooppunten in binnen- en buitenland! Na 7 succesvolle jaren was het in 2012 tijd voor een nieuwe richting. Z8 heeft toen speciaal voor de allerkleinsten een aparte lijn opgezet: Z8 Newborn.

z8 4

De Z8 Newborn collection is verkrijgbaar in maat 50, 56, 62 en 68. De babykleding collectie kenmerkt zich door een perfecte pasvorm, het gebruik van soepele materialen en heeft net als Z8 aandacht voor detail. Je shopt de Z8 collectie bij deze webshops!

Via Z8.