De zomersale is in volle gang bij Kinderkleding-te-koop!

Bij Kinderkleding-te-koop is de zomersale 2018 gestart! Je kan er shoppen tot 50% korting, dus wil je de zomergarderobe van je kids nog aanvullen dan is dit het juiste moment!

Bij Kinderkleding-te-koop vind je honderden afgeprijsde artikelen uit de zomercollecties 2017/18 van heel veel bekende merken (o.a. Mim-Pi, Schotch R’Belle, Vingino, Scotch Shrunk, Molo, NoNo, Name-it en ga zo maar door). De sale artikelen staan in een aparte rubriek op hun website.

Bij Kinderkleding-te-koop vind je maar liefst 175 merken kinderkleding. Sinds enige tijd hebben ze het merk Vesper aan hun collectie toegevoegd.

Dit kledingmerk ontwerpt stoere, comfortabele en frisse meisjeskleding. De inspiratie van Vesper komt uit de meest onverwachte hoeken. Zo is de eerste zomercollectie van Vesper een weerspiegeling van onze omgeving. Ga voor een leuk jurkje met legging en combineer deze met een paar stoere sneakers. De serie voor kids loopt van maat 92 t/m maat 164.

Ben je nog op zoek naar leuke zomerkleding dan is nu het moment om met korting bij Kinderkleding-te-koop je slag te slaan!

Via Kinderkleding-te-koop.