Nieuwe collectie LCEE en Le Chic bij Kinderkledingtekoop.nl

Le Chic is een Nederlands label dat sinds 2008 op de markt is. Zoals de merknaam al doet vermoeden heeft dit merk (casual) chique, echt meisjesachtige kleding in de collectie. Le Chic heeft voor meiden diverse jurken, rokjes, bolero‘s, maillots, broeken, jassen en shirts.

Door hetzelfde kleurgebruik uit de omvangrijke collectie kan je naar hartelust de leukste combinaties maken. Door de leuke details als pailletten, strikjes en/of strass-steentjes schittert jouw dochter in elke outfit. Heeft je dochter iets te vieren dan zal je bij Le Chic zeker een passende outfit vinden. De kleding van Le Chic is verkrijgbaar in de maatserie 62 t/m 86 en 92 t/m 176 en is o.a. te bestellen bij Kinderkleding-tekoop.

LCEE is is het broertje Le Chic en richt zich volledig op jongens. De collectie kenmerkt zich door een stijlvolle, klassieke look met sportieve details. De collectie bestaat per seizoen uit twee verschillende kleuren-thema’s die onderling gemakkelijk met elkaar te combineren zijn.

Kies voor de stoere stijl of toch meer de klassieke kant op. Het kan allemaal! LCEE is verkrijgbaar in de maten 62 tot en met 92 (baby’s) en 92 tot en met 164 (kids). Er ook een newborn-collectie in de maten 50 tot en met 68. Ook LCEE kleding shop je online bij Kinderkleding-tekoop.

Foto’s via ia Le Chic en LCCE.