Nijntje stickers van KEK Amsterdam, pure nostalgie!

Wie is er niet groot geworden met de bekende vierkante boekjes van Nijntje? KEK Amsterdam maakte een selectie van de leukste tekeningen van Dick Bruna en heeft nu een fantastische collectie posters en muurstickers van het beroemde konijntje en haar vriendjes.

nijntje

Kinderen over de hele wereld kennen Nijntje (of Miffy, zoals ze buiten Nederland heet): het konijntje uit de bekende boekjes van schrijver en illustrator Dick Bruna. Veel kinderen herkennen zich in Nijntje’s avonturen. De verhalen in de boeken van Dick Bruna zijn altijd vriendelijk en eenvoudig, nooit eng en lopen altijd goed af. De tekeningen zijn te herkennen aan de levendige kleuren en blinken uit in eenvoud. Een bijzondere stijl die kinderen wereldwijd aanspreekt.

nijntje-met-beer

In samenwerking met Mercis selecteerde KEK Amsterdam de mooiste illustraties van Dick Bruna voor een unieke collectie posters en muurstickers. Nijntje met haar beertje, op een schildpad en in een vliegtuig, maar ook het indiaantje, de brandweerman en de matroos: de leukste figuurtjes komen terug in deze bijzondere collectie. Pure nostalgie in de baby- of kinderkamer!

nijntje-met-koe

De posters en stickervellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Uniek zijn de persoonlijke naamstickers: muurstickers in extra groot formaat met de naam van je kindje erop.

De Nijntje stickers van KEK Amsterdam zijn verkrijgbaar via BOL.com