De fantastische collectie van Roomblush nu ook bij vtwonen!

Het merk Roomblush ken je misschien al van de prachtige woonaccessoires die ze ontwerpen. Mooie kleuren, verrassende dessins, echte eyecatchers voor in het interieur. Kijk voor een impressie bij de webshops vermeld op WOONwebwinkelen die dit prachtige merk verkopen en bij vtwonen.

Voor de fans van dit merk een feestje om te horen dat er nu ook een Roomblush Mini collectie op de markt is gekomen! Deze collectie met accessoires voor in de kinderkamer is herkenbaar aan speelse & frisse prints en zachte pastelkleuren en is verkrijgbaar bij De Kleine Zebra.

Speelmatten, dekbedovertrekken, dekentjes en kussens, maar ook een uitgebreide behangcollectie zijn vanaf nu de nieuwe blikvangers in de kinderkamer. De dessins uit de Mini collectie sluiten naadloos aan op het speelse karakter van de volledige Roomblush collectie.

Zo matchen ook het behang, de opbergmanden en de tapijtjes perfect met deze kinderlijn. Onder het motto ‘Playful interiors make you smile’ haalt het Belgische label opnieuw haar slag thuis! Bekijk en shop deze leuke collectie bij vtwonen1

Via Roomblush.