Shop je kinderkleding nu in de sale!

De dagen worden korter, het wordt buiten kouder en laat dit nu altijd samen vallen met het verlagen van de prijs op (kinder)kleding. De sale is inmiddels in volle gang bij veel webshops, kijk voor een overzicht op onze actiepagina.

Veel webshops hebben de huidige wintercollectie nu al afgeprijsd met 40% en een snelle scan liet ons zien dat er nog heel veel keus is. Dus als je nog wat items nodig hebben voor deze winter dan is dit een goed moment om het assortiment van deze webshops eens te bekijken@

Ons oog viel op het label Street Called Madison, een label dat vorig jaar winter op de markt is gekomen en nog niet in ons berkenoverzicht stond. Dat gaat veranderen, want het is een mooi merk met hippe, draagbare kleding voor tieners. Het merk is ontworpen in samenwerking met een groep tieners en laat het fictieve verhaal zien van de personages Luna Hill en Charlie Ray die samen opgroeien in Madison Street.

Kinderkleding van Street Called Madison heeft een urban style en heeft draagbare kleding voor hippe kinderen en tieners. De kleding van dit merk is beschikbaar in de maten van 116 tot en met 176, een deel van de collectie vind je nu ook in de sale!

Foto’s via Kinderkleding-tekoop.