ACTIES

Tot 65% korting bij KINDERKLEDING-TEKOOP!

Tot 65% korting op kinderkleding van seizoen 2018, kijk hiervoor op de saliepagina van Kinderkleding-tekoop! Ze hebben een enorm uitgebreid assortiment dus er is vast wel iets voor je bij!

Kixx online


Tot 50& korting bij KINDERKLEDING.NL!

Sale bij Kinderkleding.nl ontvang je tot 45% korting op heel veel merken kinderkleding! Bekijk de sale pagina voor het aanbod.

kinderkleding


Tot 50% korting bij KIXX-ONLINE!

Bij Kixx-Online shopt je met 50% korting de mooiste kinderkleding van het zomerseizoen 2018!! Bekijk ook eens hun aparte sale pagina voor korting tot 70% op kleding van het voorgaande seizoen.

Kixx Online


Tot 60% korting in de webshop van KO&FLO!

Ook bij Ko&Flo krijg je veel zomerse korting, tot 60% korting op de huidige zomercollectie. En daarnaast in hun outlet korting tot wel 70%, wie weet zit er wel iets leuks voor jouw kinderen bij!

Ko&flo logo


Tot 65% korting bij HAPPYBEE!

Ontvang tot 65% korting op kinderkleding bij HappyBee! Kijk op hun sale-pagina en maak een keuze uit hun ruime aanbod aan sale artikelen van de mooiste merken!

Modevoorkids


Tot 50% korting bij AMAZING KIDS!

Korting op heel veel merken kinderkleding, op de zomercollectie 2018 ontvang je 50% korting bij Amazing Kids! Op oudere collecties korting tot 80% korting.

Amazing Kids